WOW logo 2021

WOW Clinics, Lezingen, Presentaties

Werken aan Optimaal paard Welzijn in praktijk en prestatie

Anne Muller (instructeur) en Machteld van Dierendonck (klinische etholoog) zijn de ontwikkelaars van het WOW concept. WOW is een op maat gemaakte, praktische uitleg van de tien Eerste Principes van de International Society for Equitation Science.

Het doel van WOW is om de wetenschappelijke manier op een eenvoudige manier uit te leggen en in de praktijk toe te passen. Eerst voor kinderen en beginners en later voor meer gevorderde ruiters. Zowel voor individuele rijders als voor instructeurs.

Het is mogelijk om een WOW (ook Engelstalige) activiteit te organiseren met Machteld en/of Anne op uw locatie, waar ook ter wereld, voor een onbeperkt aantal mensen. Stuur gewoon een e-mail en wij nemen contact met u op over verdere details en (uiteraard) de kosten.

Clinics

In een tijdsbestek van 1 tot 3 uur en 3 tot 10 deelnemende ruiters, zullen Machteld en/of Anne meer uitleg geven over WOW Werken aan Optimaal paard Welzijn. Op een zeer duidelijke en begrijpelijke manier tonen ze de ruiters en het publiek hoe je deze toegepaste wetenschappelijke kennis kan inzetten om je eigen interactie met je paard te verbeteren (onafhankelijk van welke discipline of methode je gebruikt). We laten ook zien hoe hierdoor het welzijn van het paard tijdens het rijden kan verbeteren.

Workshops

Residentiële workshops duren altijd 2 of meer dagen. Afhankelijk van de situatie en het tijdsbestek wordt in overleg met de organisator een maximum aantal deelnemende combinaties bepaald. Deze workshops kunnen worden gebruikt om instructeurs te helpen hun eigen plan voor hun studenten te ontwikkelen.

Academische presentaties

door Machteld van Dierendonck.
Machteld van Dierendonck
Equus Research
machteld@equusresearch.nl

Presentaties op maat

door Anne Muller en/of Machteld van Dierendonck. 
Anne Muller, Akasha College, Gassel
+31 615316592
secretariaat@akasha-college.nl

door Machteld van Dierendonck.
Machteld van Dierendonck
Equus Research
machteld@equusresearch.nl